VPN PRIVAT
NEURMARIT
ANONIM

F-SECURE FREEDOME

F-Secure Freedome VPN este aplicatia care va pastreaza anonimatul atunci cand accesati orice informatii de pe internetul de acasa, de la birou sau de pe retelele publice WiFi. Pastreaza la distanta reclamele deranjante, virusii si furtul datelor cu caracter personal.

Freedome scaneaza, cripteaza si protejeaza traficul de internet pe desktop-uri, laptop-uri, smartphone-uri si tablete utilizand sisteme de operare Windows, MacOS X, iOS si Android.

BENEFICII

  • Securizat & privat: Deranjati de reclamele care va urmaresc orice miscare? Hackerii nu va pot fura datele iar advertiserii nu va pot urmari activitatea online.
  • Securitate Wi-Fi: Securizeaza conexiunea cu VPN putand utiliza astfel orice hotspots public nesecurizat. F-Secure Freedome cripteaza datele dumneavoastra, astfel incat nimeni altcineva nu le va mai putea citi.
  • Inlaturare geo-blocking: Va puteti schimba locatia evitand astfel blocarea continutului prin geo-restriction.
  • Safe browsing: Prin apasarea unui singur buton puteti naviga fara griji in mediul online.
  • Apple Watch, Kindle Fire: aplicatia Freedome VPN ruleaza si pe dispozitivele smart Apple Watch si Kindle Fire.

ESTE CA SI CUM TE-AI TELEPORTA

Schimbati-va locatia virtuala in cealalta parte a lumii. Foarte util pentru momentele in care va doriti cea mai buna conexiune posibila, adaugati un extra nivel de protectie sau folositi serviciile preferate cand nu sunteti acasa.

Puteti fie sa lasati F-Secure Freedome sa se conecteze la cel mai apropiat Cloud F-Secure, fie sa selectati o locatie virtuala dintr-un set de tari. Foarte util daca sunteti in calatorii si vreti sa urmariti un serial cu ajutorul unui serviciu de streaming (trebuie sa blocati IP-urile straine).

PRIVAT SI DE NEURMARIT

Cand navigati pe Internet, companiile de colectare a datelor va urmaresc activitatea online si vand apoi datele dumneavoastra advertiserilor cu scopul de va afisa reclame targetate. Noi blocam aceste incercari de urmarire astfel incat sa puteti naviga online anonim, in siguranta si fara a vizualiza reclame incomode.

ACCESATI SITE-URILE GEO-BLOCKED

Alegeti-va  unde doriti ca adresa dumneavoastra IP sa fie afisata, din peste 15 de locatii virtuale disponibile. Schimbarea locatiei dumneavoastra este utila atunci cand doriti sa optimizati conexiunea, pentru a adauga un strat suplimentar confidentialitatii sau accesa serviciile online preferate atunci cand sunteti departe de casa avand chiar si anumite restrictii de locatie.

SECURITATE WI-FI

Freedome creeaza o conexiune securizata, criptata intre dispozitivul dumneavoastra si  F-Secure Cloud. Realizeaza o  conexiune invizibila in reteaua Wi-Fi si astfel datele dumneavoastra sunt imposibil de citit. Astfel atunci cand cineva incearca sa va scaneze traficul , sansele de reusita sunt aproape zero.

NAVIGARE ONLINE FARA GRIJI

Freedome scaneaza si protejeaza impotriva amenintarilor de tip malware, informatiile de tip cookie si alte vulnerabilitati online. Sunteti protejat de site-urile daunatoare, trackere si aplicatii care doresc sa va acceseze datele fara sa stiti.

Galerie Media

Specificatii tehnice

PLATFORME SUPORTATE

Android 4.0.3 sau versiuni mai noi
iOS 8 sau versiuni mai noi
Windows 7 sau versiuni mai noi
Mac OS X 10.9 sau versiuni mai noi

Detalii

Mai multe detalii despre produs sunt disponibile pe pagina f-secure.com

DESCARCATI FREEDOME

Aplicatia Freedome este disponibila pentru platforme, PC, Mac si device-uri mobile Android, Apple si Kindle Fire

Start typing and press Enter to search