Freedome VPN

Navigati anonim pe Internet. Pastrati privata locatia dvs. Traficul dvs. de date este criptat automat. Freedome scaneaza, cripteaza si protejeaza traficul de internet pe desktop-uri, laptop-uri, smartphone-uri si tablete, utilizand sisteme de operare Windows, MacOS X, iOS si Android.

F-Secure Freedome VPN este aplicatia care iti pastreaza anonimatul atunci cand accesezi orice informatie online de acasa, de la birou sau de pe retelele publice WiFi. Pastreaza la distanta reclamele deranjante, virusii si furtul datelor cu caracter personal.

Freedome scaneaza, cripteaza si protejeaza traficul de internet pe desktop-uri, laptop-uri, smartphone-uri si tablete, utilizand sisteme de operare Windows, MacOS X, iOS si Android.

BENEFICII

  • Securizat & privat: Solutia asigura un trafic securizat iar advertiserii nu iti pot urmari activitatea online pentru a servi reclame targetate.
  • Securitate Wi-Fi: ecurizeaza conexiunea cu VPN si vei putea utiliza, in acest fel, orice hotspots public nesecurizat. F-Secure Freedome cripteaza datele tale, astfel incat nimeni altcineva sa ne le mai poata citi.
  • Inlaturare geo-blocking: Iti poti schimba locatia, evitand astfel blocarea continutului prin geo-restriction.
  • Safe browsing:Prin apasarea unui singur buton, poti naviga fara griji in mediul online.
  • Apple Watch: aplicatia Freedome VPN ruleaza si pe dispozitivele smart Apple Watch.

ESTE CA SI CUM TE-AI TELEPORTA

Schimba-ti locatia virtuala in cealalta parte a lumii. Foarte util pentru momentele in care iti doresti cea mai buna conexiune posibila, adauga un extra nivel de protectie sau foloseste serviciile preferate cand nu esti acasa.

Poti fie sa lasi F-Secure Freedome sa se conecteze la cel mai apropiat Cloud F-Secure, fie sa selectezi o locatie virtuala din anumite tari. Este foarte util atunci cand calatoresti si vrei sa urmaresti un serial cu ajutorul unui serviciu de streaming, cu conditia sa blochezi IP-urile straine.

PRIVAT SI NEURMARIT

Cand navighezi pe Internet, companiile de colectare a datelor iti urmaresc activitatea online si vand apoi datele tale advertiserilor, cu scopul de a-ti afisa ulterior reclame targetate. Noi blocam aceste incercari de urmarire, astfel incat sa poti naviga online anonim, in siguranta si fara a vizualiza reclame incomode.

ACCESATI SITE-URILE GEO-BLOCKED

Alege unde doresti ca adresa ta IP sa fie afisata, din peste 15 de locatii virtuale disponibile. Schimbarea locatiei tale este utila atunci cand doresti sa optimizezi conexiunea, pentru a adauga un strat suplimentar confidentialitatii sau atunci cand esti departe de casa si vrei sa accesezi serviciile online preferate.

SECURITATE WI-FI

Freedome creeaza o conexiune securizata, criptata intre dispozitivul dumneavoastra si F-Secure Cloud. Prin realizarea unui conexiuni invizibile in reteaua Wi-Fi, datele tale devin imposibil de citit. Astfel, atunci cand cineva incearca sa iti scaneze traficul, sansele de reusita sunt aproape zero.

NAVIGARE ONLINE FARA GRIJI

Freedome scaneaza dispozitivele impotriva amenintarilor de tip malware, informatiile de tip cookie si alte vulnerabilitati online. Esti protejat de site-urile daunatoare, trackere si aplicatii care doresc sa iti acceseze datele fara sa stii.

Galerie Media

Specificatii tehnice

PLATFORME SUPORTATE

OS Windows 7 sau mai nou
OS X 10.10 sau mai nou
iOS 10 sau mai nou
Android 5.0 sau mai nou

Detalii

Mai multe detalii despre produs sunt disponibile pe pagina f-secure.com

DESCARCATI FREEDOME

Aplicatia Freedome este disponibila pentru platforme, PC, Mac si device-uri mobile Android, Apple si Kindle Fire

Start typing and press Enter to search