F-Secure Key

Solutie de management al parolelor utilizate pe desktop-uri, laptop-uri, smartphone-uri si tablete cu sisteme de operare Microsoft Windows, MacOS X, iOS si Android. Va pastreaza in siguranta toate parolele utilizate de dumneavoastra pe orice dispozitiv utilizat acasa si la birou.

Aveti posibilitatea sa nu va mai uitati niciodata parolele sau codurile PIN

Vi s-a intamplat vreodata sa uitati o parola sau sa va straduiti sa va amintiti un numar de securitate sau codul PIN al cardului de credit? F-Secure Key vine acum in ajutorul dumneavoastra. Stocati-va datele de indentificare intr-un singur Manager securizat de parole.

Trebuie doar sa va setati o parola Master, iar aceasta va fi singura pe care va trebui sa vi-o amintiti. Stiati ca refolosirea aceleiasi parole pe dispozitive diferite este un risc de securitate?

Generatorul de parole F-Secure Key iti ofera parole puternice si unice. Nu va mai fi nevoie sa le memorezi. KEY va face acest lucru in locul tau. Pentru a folosi F-Secure Key pe toate dispozitivele, opteaza pentru versiunea Premium.

Ce este nou in F-Secure KEY

  • Pastrati in siguranta datele de online banking si credit card intr-un format usor de utilizat si pentru plati online;
  • Noi imagini pentru a identifica rapid parole recent adaugate pentru serviciile favorite;
  • Interfata de client noua, culori fresh pentru a se potrivi perfect cu preferintele tale si pentru a imbunatati experienta utilizarii acesteia;
  • Suport pentru parole tip Biometrics (senzor amprenta).

Galerie media

Solutia F-SECURE KEY include

De ce ar trebui sa folosesc un Manager de parole?

In ziua de astazi, avem nevoie de parole pentru orice cont. Este insa dificil sa ni le amintim pe toate. Tocmai de accea, majoritatea persoanelor rezolva problema, folosind aceeasi parola pentru toate conturile sau folosind parole usor de ghicit. Cu F-Secure Key, poti genera parole puternice si unice, pe care sa le stochezi si sa le accesezi usor, intr-un mod securizat si privat.

Este safe sa am toate parolele intr-un singur loc?

Da. Toate datele sunt criptate si singura metoda de accesare este utilizand parola master. Nici F-Secure nu poate accesa parolele din aplicatie, ci doar detinatorul parolei master.

Unde sunt pastrate datele mele?

Toate datele sunt criptate si pastrate atat in dispozitivul tau, cat si pe serverele F-Secure, conform legii de protectie a datelor din Europa.

Poate altcineva accesa datele salvate in F-Secure KEY?

Singura metoda de a accesa datele se face prin utilizarea parolei master. Daca cineva va incerca sa iti fure datele din aplicatie, va nevoie atat de dispozitivul tau, cat si de parola master.

Specificatii tehnice

Poate fi instalat pe urmatoarele platforme

OS Windows 7 sau mai nou
macOS 10.13 (High Sierra) sau mai nou
iOS 11 sau mai nou
Android 4.1 sau mai nou

Detalii

Mai multe detalii despre produs sunt disponibile pe pagina f-secure.com

Start typing and press Enter to search