F-Secure Elements Endpoint Detection and Response

Protejeaza-ti organizatia de atacuri cibernetice targetate.

Opreste rapid bresele de securitate prin identificarea automata a amenintarilor.

Solutia F-Secure Elements Endpoint Detection and Response va ofera o vizibilitate completa asupra nivelului de securitate din reteaua dumneavoastra IT, totul afisat intr-o interfata de administrare cloud user-friendly.

Cu identificarea automata si avansata a amenintarilor, echipa dumneavoastra de IT sau furnizorul de servicii IT poate detecta si opri atacurile targetate rapid si eficient.

Beneficii cheie F-Secure Elements Endpoint Detection and Response

Vizibilitate

Obtineti vizibilitate imediata in mediul IT si statusul securitatii

Protectia datelor

Protejeaza afacerea si datele sensibile prin detectarea rapida a amenintarilor

Raspuns rapid

Raspunde rapid la indrumarea expertilor nostri, ori de cate ori exista un sistem atacat

Cum functioneaza
solutia F-Secure Elements Endpoint Detection and Response?

Solutie F-Secure Elements Endpoint Detection and Response are la baza unelte contruite in jurul tehnologiilor de tip AI (inteligenta artificiala) si autoinvatare (machine learning).

 • Senzorii instalati la nivel de endpoint, monitorizeaza activitatile initiate de catre atacatori si trimit evenimentele detectate catre cloud-ul nostrum F-Secure in timp real;
 • Analizele noastre de date impreuna cu mecanismul Broad Context DetectionTM, identifica rapid atacurile reale;
 • In urma detectarii atacurilor reale, solutia va va indruma prin pasii necesari pentru a bloca si remedia amenintarile.

F-Secure Elements Endpoint Detection and Response Security Center

Solutia F-Secure Elements Endpoint Detection and Response include interfata de administrare centralizata a alertelor si actiunilor din retea. Dupa configurarea contului de acces, veti primi instructiuni pentru setarea si activarea credentialelor in Elements Endpoint Detection and Response Security Center.

Sistem de automatizare si suport

Analiza comportamentala si platforma de inteligenta artificiala, administrate de expertii F-Secure, detecteaza rapid toate amenintarile cunoscute si necunoscute. Platforma bazata pe inteligenta artificiala (AI) imbunatateste continuu detectarile atacurilor, recunoscand noi tactici emergente, tehnici si proceduri asociate cu procese lansate la nivel de statie, conexiuni aparute in retea si tipuri aplicatiilor.

Imediat ce amenintarea este detectata, solutia Elements Endpoint Detection and Response poate utiliza tehnici de automatizare pentru a le opri cat mai rapid. De asemenea, ofera o vizualizare a tuturilor sistemelor atacate si ofera indicatii privind modul de izolare si remediere a amenintarii. Echipa dumneavoastra IT impreuna cu expertii F-Secure in domeniul securitatii cibernetice, intervin pentru a va asigura ca resursele utilizate vor fi suficiente pentru a raspunde rapid si efficient oricarui atac.

GALERIE MEDIA

Detalii

Broad Context Detection TM

In Broad Context Detection sunt vizibile situatiile in care atacurile targetate au aparut in ordine cronologica, impreuna cu toate sistemele afectate, evenimentele relevante si actiunile recomandate.

Solutia utilizeaza tehnologii de analiza comportamentala in timp real, reputatie si inteligenta artificiala (machine learning) pentru a plasa automat atacurile detecate intr-un context mai larg, inclusiv nivelurile de risc, importanta sistemelor si a mediului afectat.

Vizibilitatea aplicatiilor

Obtinerea unei vizibilitati extinse a aplicatiilor in mediul dumneavoastra informatic si in serviciile cloud va reduc expunerea la amenintari avansate si la pierderea de date.

Solutia F-Secure Elements Endpoint Detection and Response va permite sa listati imediat toate procesele active care ruleaza pe sistemele din intreaga retea pentru a identifica aplicatiile nedorite, necunoscute si periculoase. Puteti restrictiona cu usurinta potentialele aplicatii periculoase, chiar inainte ca bresele de securitate sa se intample.

Raspuns automatizat

Actiunile raspunsurilor automatizate, bazate pe inteligenta artificiala, pot fi utilizate pentru a reduce impactul atacurilor cibernetice targhetate, izoland fiecare incident ori de cate ori nivelul de risc este suficient de ridicat.

Sistemul de automatizare, bazat pe reguli predefinite, a fost conceput special pentru a sprijini efortul echipei IT in timpul orelor de lucru, luand in considerare si detectarile de nivel critic.

Senzorii la nivelul sistemelor

Senzorii instalati pe sisteme au un impact foarte mic asupra resurselor, ofera instrumente de monitorizare discreta, concepte pentru detectarea anomaliilor, suporta sistemele de operare Windows si Mac OS.

Senzorii colecteaza date despre evenimente considerate periculoase la nivelul sistemelor, fiind conceputi pentru a functiona impreuna cu solutiile de securitate F-Secure si cu orice alta solutie de securitate intr-o infrastructura IT administrata centralizat sau stand alone.

Section
Empty section. Edit page to add content here.

VREI MAI MULTE DETALII DESPRE F-SECURE Elements Endpoint Detection and Response?

Pentru mai multe detalii si testare gratuita F-Secure Elements Endpoint Detection and Response, completeaza formularul alaturat. Datele personale furnizate vor fi protejate conform F-Secure’s Privacy Policy.

  Nume

  Telefon

  Email

  Mesaj

  Start typing and press Enter to search