DEVENITI PARTENERI

Pachetul nostru de parteneriat include: beneficii financiare, servicii si instrumente care te vor ajuta in construirea business-ului tau.

Doriti cea mai buna protectie pentru dumneavoasra si clientii dumneavoasra?

F-Secure este primul si singurul furnizor de soltii antivirus din istorie care a castigat premiul “Best Protection”acordat de Institutul AV TEST, timp de cinci ani.

Credem in cele 3 elemente cruciale ce trebuie urmate pentru a obtine “libertatea digitala”: securitate, confidentialitate si identitate (+ poza din caiet). In momentul de fata, F-Secure colaboreaza cu peste 200 operatori de telefonie mobila si peste 3500 reselleri din intreaga lume.

De ce sa aveti incredere intr-un parteneriat ca Reseller F-Secure?

Administrare si suport tehnic

Administrare centralizata intuitiva de pe Windows, Linux sau web; Acces gratuit la modulele de training online; Solutii accesibile adecvate pentru cresterea business-ului.

Tehnologie si performanta

Tehnologie antivirus cu update-uri zilnice, automate prin cloud; Protectie proactiva impotriva amenintarilor de tip ransomware prin modulul DeepGuard; Patch management integrat in solutiile premium (Software Updater)

Medii protejate de solutiile F-Secure

Desktop-uri si laptop-uri, servere de aplicatii, smart phone-uri si tablete, medii virtuale, cloud si servere de mail.

Platforme suportate

Microsoft, Apple, Linux, Citrix/TSE (statii si servere), VMWare, HyperV, Citric Xen (Medii virtuale), Android, iOS, Windows mobile

Avantaje ca si partener F-Secure

Inafara de produsele si solutiile F-secure premiate, un parteneriat ca si reseller implica si suportul tehnic din partea noastra pentru a putea maximiza profitul companiei dumneavoastra.

Ne oferim suportul nostru la intregul proces, inainte si dupa vanzari, de la training-uri, pana la dezvoltare pe termen lung si cresterea business-ului.

Fiind un leader  al securitatii digitale, punem la dispozitia dumneavoastra cele mai noi informatii despre securitatea digitala, impreuna cu suportul in vanzari si marketing.  Ne dorim sa construim cea mai stransa si puternica retea de parteneri din industrie.

Alaturati-va echipei F-Secure pentru a beneficia de un parteneriat de lunga durata, in care sa oferim impreuna produse si servicii de top!

Start typing and press Enter to search