DEVENITI PARTENERI

Pachetul nostru de parteneriat include mai multe beneficii printre care: avantaje financiare, servicii si instrumente necesare in dezvoltarea business-ului tau.

Doresti cea mai buna protectie pentru tine si clientii tai?

F-Secure este primul si singurul furnizor de solutii antivirus din istorie care a castigat premiul “Best Protection” acordat de Institutul AV-TEST, timp de cinci ani.

AV-Test 2016 | AV-Test 2014 | AV-Test 2013 | AV-Test 2012 | AV-Test 2011

Credem in cele 3 elemente cruciale care trebuie urmate pentru a obtine “libertatea digitala”: securitate, confidentialitate si identitate. In momentul de fata, F-Secure colaboreaza cu peste 200 operatori de telefonie mobila si peste 3500 reselleri din intreaga lume.

De ce reseller F-Secure?

Administrare si suport tehnic

Administrare centralizata intuitiva de pe Windows, Linux sau web; Acces gratuit la modulele de training online; Solutii accesibile adecvate pentru cresterea business-ului.

Tehnologie si performanta

Tehnologie antivirus cu update-uri zilnice, automate prin cloud; Protectie proactiva impotriva amenintarilor de tip ransomware prin modulul DeepGuard; Patch management integrat in solutiile premium (Software Updater)

Medii protejate de solutiile F-Secure

Desktop-uri si laptop-uri, servere de aplicatii, smart phone-uri si tablete, medii virtuale, cloud si servere de mail.

Platforme suportate

Microsoft, Apple, Linux, Citrix/TSE (statii si servere), VMWare, HyperV, Citric Xen (Medii virtuale), Android, iOS, Windows mobile

AVANTAJELE PARTENERILOR F-SECURE

In afara de produsele si solutiile F-secure premiate, un parteneriat in calitate de reseller implica si suportul tehnic din partea noastra pentru a putea maximiza profitul companiei tale.

Iti oferim suportul nostru in intregul proces: inainte si dupa vanzari, prin training-uri si prin sprijin pentru dezvoltarea pe termen lung a business-ului tau.

In calitate de leader al securitatii digitale, punem la dispozitia ta cele mai noi informatii din domeniu, impreuna cu suportul in vanzari si marketing. Scopul nostru este construirea celei mai stranse si puternice retele de parteneri din industrie.

Alatura-te echipei F-Secure pentru a beneficia de un parteneriat de lunga durata, prin care sa oferim impreuna produse si servicii de top!

Start typing and press Enter to search