F-Secure
Anti-virus

Solutie de securitate pentru desktop-uri si laptop-uri ce utilizeaza sisteme de operare Microsoft Windows 7 sau mai nou. Are in componenta toate modulele de baza oferind o securitate buna cu un consum minim de resurse pe sistemele utilizate acasa si la birou.

Protectie avansata impotriva
amenintarilor online pentru PC

F-Secure Anti-virus va protejeaza in timp real computerul impotriva amenintarilor de tip virus, spyware, ransomware (crypto), a atasamentelor infectate din e-mail-uri si altor forme de malware.

Actualizarile de securitate automate garanteaza o protectie rapida impotriva tuturor amenintarilor noi, in timp ce protectia impotriva vulnerabilitatilor oferita de modulul Deep Guard (analiza comportamentala) va ofera un nivel superior de securitate.

F-Secure Anti-Virus foloseste tehnologia cloud pentru a va proteja impotriva amenintarilor online existente si pentru a raspunde eficient la amenintarile care apar in fiecare zi.

Este usor de instalat si de utilizat si cu un impact minim asupra resurselor sistemului, solutia F-Secure Anti-Virus va asigura un nivel optim de protectie online.

Galerie media

Solutia F-Secure Antivirus include

Instalare usoara

Instalarea solutiei de securitate F-SecureAntiviruseste simpla si rapida, inclusiv pe sisteme infectate, facand astfel facila remedierea starii computerului dumneavoastra.

Actiuni automate pentru orice tip de infectie

Produsul incearca in mod automat sa dezinfecteze fisierele infectate pe care le gaseste in timpul scanarii manuale oferind posibilitatea de a selecta actiunile luate in acest proces.

DeepGuard

Modulul Deep Guard ofera protectie in timp real impotriva atacurilor necunoscute si a virusilor de tip ransomware (crypto) avand la baza tehnologii de analiza comportamentala a aplicatiilor. Astfel puteti fi sigur ca utilizati numai aplicatii sigure pe computerele companiei.

Specificatii tehnice

PLATFORME SUPORTATE

PC
Windows 7 (SP1) sau mai nou

CERINTE DE SISTEM

PC
Procesor: Intel Pentium 4 sau echivalent
Memorie RAM: cel putin 1 GB
Spatiu liber pe disc: 800 MB

Conexiune internet, pentru a valida cheia de subscriptie si pentru a primi update-uri.
Sistemul trebuie sa indeplineasca cerintele minime recomandate de catre Microsoft.

Detalii

Mai multe detalii despre produs sunt disponibile pe pagina f-secure.com

Start typing and press Enter to search