F-Secure Internet Security

Pentru laptopuri/desktopuri (Windows si MacOS) si dispozitive mobile (Android si iOS), solutia de securitate F-Secure inglobeaza toate modulele necesare unei protectii complete pentru acasa si birou.

CEA MAI BUNA PROTECTIE DIN LUME PENTRU COMPUTERUL DUMNEAVOASTRA

Protectie completa pentru web browsing, cumparaturi online, banking si social media. F-Secure Internet Security iti protejeaza continutul digital, blocand, in timp real, amenintarile malware si ale hackerilor, precum si furtul de identitate. Tranzactiile tale online sunt securizate cu modulul Banking Protection, in timp ce copiii sunt feriti de site-urile periculoase, cu continut neadecvat.

Tehnologia multi-premiata a F-Secure Internet Security te protejeaza de amenintarile existente, dar si de cele in curs de dezvoltare. Este usor de instalat si nu iti va incetini computerul.

Produsul premiat F-Secure Internet Security ofera protectie completa pentru navigare online, cumparaturi si online banking in deplina siguranta.

premiu-1-cnet
“ULTIMATELY, F-SECURE INTERNET SECURITY IS A NO-NONSENSE SECURITY SUITE THAT JUST WORKS.” — recomandare CNET


Premiul Best Protection oferit de AV-TEST “F-SECURE INTERNET SECURITY OFFERS AN OUTSTANDING PROTECTION AGAINST MALWARE AND INTERNET ATTACKS.” — recomandare AV-TEST

premiu-3-preistipp
Preistipp-logo oferit de catre Das Computer Magazin PREISTIPP-LOGO FOR GOOD VALUE

Galerie media

Solutia F-Secure Internet Security include

Instalare usoara

Instalarea solutiei de securitate F-Secure Internet Security este simpla si rapida, inclusiv pe sisteme infectate, facand astfel facila remedierea starii computerului dumneavoastra.

Actiuni automate pentru orice tip de infectie

Produsul încearcă în mod automat să dezinfecteze fişierele infectate pe care le găseşte în timpul scanării manuale. Aveti posibilitatea de a selecta cum doriţi să se manevreze fişierele dăunătoare atunci când sunt descoperite.

Protectie in timpul cumparaturilor tranzactiilor bancare online

Descriere: Banking Protection este modulul personal de protectie bancara, va asigura de faptul ca toate tranzactiile sunt sigure si private. Cu modulul Banking Protection, nu este nevoie sa va faceti griji in timpul sesiunilor bancare online, sunteti siguri ca banii dumneavoastra raman in siguranta in contul personal, evitand orice surpriza.

Cautare pe internet in deplina siguranta.

Descriere: Modulul nostru Browsing Protection acum include protectie chiar si pentru paginile de internet criptate https. Astfel cand navighezi pe Facebook, Gmail, Twitter sau alte pagini si retele de socializare criptate prin https, va asiguram protectia impotriva linkurilor malitioase sau cu un continut neadecvat.

Game mode

Acum puteti juca jocurile preferate fara ca antivirusul sa va incetineasca PC-ul sau sa va intrerupa activitatea cu update-uri sau notificari de securitate. Profilul Game Mode permite computerului sa utilizeze intreaga performanta pentru gaming, pastrand continutul acestui cat mai protejat.

Parental control

Va puteti proteja intreaga familie in mediul online. Ca parinti buni va doriti sa va indrumati copii intr-o directie potrivita si sa va asigurati ca acestia stau departe de continutul neadecvat de pe internet. F-Secure Internet Security va permite sa definiti limite decente in timpul in care copii dumneavoastra utilizeaza computerele de acasa.

Security Cloud

Serviciul Security Cloud oferit de F-Secure Corporation identifică aplicaţiile şi site-urile Web curate, oferind în acelaşi timp protecţie împotriva programelor malware şi a programelor exploit de pe site-urile Web.

Protectie completa pentru email

Detecteaza continutul malitios si Spam-uri in traficul pe e-mail (protocoalele IMAP4, POP3 si SMTP) pentru protectia dumneavoastra impotriva continutului malware din e-mail.

DeepGuard

Modulul Deep Guard ofera protectie in timp real impotriva atacurilor necunoscute si a virusilor de tip ransomware (crypto) avand la baza tehnologii de analiza comportamentala a aplicatiilor. Astfel puteti fi sigur ca utilizati numai aplicatii sigure pe computerele companiei.

Specificatii tehnice

Mai multe detalii despre produs sunt disponibile pe pagina f-secure.com

Start typing and press Enter to search