F-Secure Business Suite

Protectie endpoint cu
administrare locala

Toate tehnologiile F-Secure incluse intr-un singur pachet.
Business Suite contine solutii de securitate si administrare
centralizata on-site pentru toata reteaua.

BUSINESS SUITE

Business Suite este suita de produse dedicata companiilor, gandita special pentru a oferi o protectie completa pentru intreaga retea IT.

Cu ajutorul acestei suite, poti beneficia de cea mai buna protectie si de confidentialitatea datelor.

Este dedicata statiilor de lucru si serverelor Windows, Linux si MacOS X, serverelor email Microsoft Exchange si Linux, sistemelor de virtualizare.

SOLUTIE DE PROTECTIE COMPLETA SI AUTOMATA

Daca esti ca majoritatea oamenilor de afaceri, inseamna ca nu doresti sa iti petreci tot timpul incercand sa te protejezi de amenintari. Ai nevoie de o solutie simpla de utilizat, care se actualizeaza automat si care are un impact minim asupra resurselor sistemului.

ORICINE POATE FI ATACAT

Lumea amenintarilor s-a schimbat. Cum business-ul tau implica informatii importante si bani, esti, in mod cert, o tinta. Infractiunile cibernetice reprezinta astazi un pericol din ce in ce mai mare.

Aproximativ 80% dintre victimele atacate sunt targete neprotejate. Chiar si asa, zilnic, sunt descoperite noi amenintari. Tocmai de aceea, este foarte importanta detectia imediata. Pentru milioane de clienti din intreaga lume, F-Secure asigura protectia in 60 de secunde de la detectia infectarii cu virusi.

AV-Test 2016 | AV-Test 2014 | AV-Test 2013 | AV-Test 2012 | AV-Test 2011

DOUA VARIANTE DISPONIBILE

Business Suite Standard

Solutie recomandata pentru retelele IT cel mai des intalnite in mediul business, acopera cele mai importante componente ale retelelor. Suita include administrare centralizata, solutii de securitate pentru statii de lucru si servere (Windows, Linux, Mac), filtrare anti-virus si anti-spam pentru traficul de email, Botnet Blocker, securitate pentru medii virtuale VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V, si KVM.

Business Suite Premium

Suita Premium include in plus componente pentru o protectie extinsa a intregii retele IT:

Software Updater – update centralizat pentru OS si programe 3rd party
– Web Content Control – blocare pagini web dupa continut
– Connection Control – conexiuni securizate web
– Application Control – administreaza accesul aplicatiilor instalate
– DataGuard – protectie anti ransomware

Comparatie Suite

Produse incluse in BUSINESS SUITE

Business Suite cuprinde cele mai noi caracteristici ale produselor F-Secure. Ofera protectie sigura pentru toate nivelele infrastrucurii IT: desktopuri, laptopuri, servere, email si trafic web. Acceseaza link-urile de mai jos pentru a afla informatii despre toate produsele incluse in aceasta suita.

MANAGEMENT CENTRALIZAT

PROTECTIE PENTRU MAIL SI FILTRARE WEB

PROTECTIE PENTRU STATII SI LAPTOPURI

Componente aditionale

Suita de produse Business Suite in varianta premium are in plus urmatoarele componente.

Management centralizat

Policy Manager este unealta noastra de management centralizat local. Aceasta ofera o vizibilitate completa asupra setarilor si incidentelor aparute in retea, avand posibilitate de instalare centralizata atat pentru module F-Secure, cat si pentru actualizari de aplicatii 3rd party.

Client Security

Client Security ofera tehnologie premiata la nivel de endpoint pentru Windows, Linux si Mac. Solutia include tehnologii multiple impotriva vulnerabilitatilor de tip zero-day, modul de analiza comportamentala DeepGuard si altele, oferind protectie completa la nivel de statii de lucru

Email and Server Security

Email and Server Security ofera protectie pentru Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint si storage de EMC. La nivel de server email se ofera protectie de tip anti-virus si anti-spam pentru mailbox-uri si traficul in/out/internal.

Virtual Protection

Scanning and Reputation Server + Offload Scanning Agent sunt componente ale produsului Security for Virtual and Cloud Environments oferind scanare cu resurse minime pentru mediile virtuale. Ofera protectie pentru VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V si mediile KVM.

Advanced Protection

Advanced Protection permite definirea de reguli pentru blocarea anumitor tipuri de fisiere provenite din pagini web.


Software Updater - PREMIUM

Software Updater  scaneaza sistemele pentru a identifica programele instalate si cele mai recente actualizari de securitatea disponibile pentru acestea. Actualizarile de securitate sunt apoi instalate automat, putand fi definite excluderi. Ofera suport pentru instalarea patch-urilor intalnite in peste 2500 aplicatii.

Web Content Control - PREMIUM

Web Content Control ofera posibilitatea de a restrictiona accesul la anumite pagini in functie de categorii.


Connection Control - PREMIUM

Connection control ofera securitate in cazul sesiunilor de online banking si permite definirea de noi site-uri cu un continut sensibil pentru companie cum ar fi CRM, Asset Managerment, ERP etc


DataGuard - PREMIUM

Ofera protectie suplimentara impotriva atacurilor de tip ransomware, prevenind astfel criptarea nedorita a fisierelor.


Specificatii tehnice si Download

Detalii in pagina producatorului f-secure.com

„Since 2011 F-Secure business security solutions have guaranteed the highest protection in corporate environments.”

— Andreas Marx, CTO, AV-Test

„F-Secure license scheme is very useful for covering all endpoints of University, Faculty members and Students. We can improve the security level of all Campus.”

— Kenichi Sugitani, Professor, Dr.Eng., Kumumoto University, Center for Management of Information Technologies

TESTATI GRATUIT PENTRU 30 DE ZILE

Testati cea mai buna solutie pentru computerul dumneavoastra gratuit pentru 30 de zile. Completati formularul alaturat pentru a primi licenta gtatuita.

Datele personale furnizate vor fi protejate conform F-Secure’s Privacy Policy. Orice email primit de la sistemul nostru va contine informatii de dezabonare.

    Nume

    Telefon

    Email

    Mesaj

    Start typing and press Enter to search