CINE SUNTEM?

DESPRE F-SECURE

F-Secure este o companie multi-premiata, specializata exclusiv in solutii de securitate in mediul online si offline. De peste 29 de ani, oferim cea mai buna protectie digitala pentru milioane de companii de pe mapamond.

Corporatia F-Secure a fost infiintata in 1988 in Helsinki, Finlanda, sub denumirea Data Fellows. La inceput, activitatea noastra cuprindea instruirea utilizatorilor de computere si dezvoltarea de sisteme de baze de date personalizate pentru clientii industriali. Revolutia PC-urilor, insa, avea sa ofere oportunitatea dezvoltarii de soft-uri anti-virus si astfel, in 1991, am lansat primul nostru mare proiect software (un scaner euristic pentru produsele antivirus).

F-Secure a fost, de asemenea, un pionier in utilizarea World Wide Web. Am fost primii care am creat un centru web cu informatii despre virusi, oferind o enciclopedie complexa a acestora.

Data Fellows si-a schimbat numele in F-Secure in 1999 si a fost listat la Helsinki Stock Exchange. De atunci, am ramas una dintre companiile dezvoltatoare de solutii anti-virus cu cea mai rapida crestere de la listarea pe bursa.

In 2001, F-Secure a incheiat prima intelegere cu un operator. Parteneriatele cu operatorii au ajuns sa fie temelia afacerii noastre, punand bazele modelului de business “Security as a Service”. Ca lider global pe piata de servicii de securitate pentru operatori, solutiile noastre premiate sunt disponibile sub forma de servicii pe baza de abonament prin mai mult de 200 de provideri de servicii de internet si operatori de telefonie mobila parteneri pe intreg mapamondul.

In 2018, F-Secure sarbatoreste 30 de ani de activitate, fiind un reper important pentru orice companie IT. In contextul amenintarilor tot mai mari la adresa securitatii, inovatiile noastre tehnologice in continua dezvoltare au atras atat premii internationale, cat si recunoastere in interiorul industriei de profil.

F-Secure

Fondata in 1988 Finlanda
Peste  1000 angajati
Listat la NASDAQ OMX, Helsinki
25 birouri in lume
www.f-secure.com

Infodesign Group

Unic distribuitor F-Secure in Romania, Bulgaria si Moldova
Fondat in 1996 Romania
Infodesign Group ofere servicii in domeniile IT, software development, webdesign, marketing, print digital, financiar & administrativ.
www.infodesign.ro

MISIUNEA
F-SECURE | INFODESIGN

Prioritatea noastra este sa furnizam solutii si servicii de top pentru reteaua ta IT, astfel incat sa poti salva timp pretios pentru a te putea concentra pe obiectul principal de activitate.

CONTACTATI-NE

Daca doriti mai multe informatii despre F-Secure si Infodesign Group ne puteti contacta accesand pagina de contact.

Start typing and press Enter to search