CEA MAI BUNA PROTECTIE ANTI-VIRUS PENTRU COMPANII

F-Secure a castigat al 5-lea premiu “Best Protection” oferit de AV-Test

BUSINESS SUITE

Business Suite contine solutii de securitate si administrare centralizata pentru toata reteaua.
Recomandata pentru 100+ utilizatori.

Consola de administrare locala

PROTECTION SERVICE for BUSINESS

Suita Protection Service for Business este solutia optimizata pentru companiile mici si mijlocii.
Recomandata pentru 500- utilizatori

Consola de administrare cloud

Comparatie suite
Business Suite PSB
Securitate Windows,  Linux & Mac OS X check check
Securitate iOS, Android check
Filtrare Email check check
Filtrare Web check check
Software updater check check
Integrare Active Directory check
VPN Securizat check
Securitate medii virtuale check
Consola de administrare onSite check
Consola de administrare Cloud check

Desktop

 • Client Security

  Client Security ofera o solutie integrata ce contine anti-virus, firewall, anti-spyware, scanare rootkit si analiza comportamentala. Solutia contine cele mai avansate tehnologii, oferind un pachet usor de folosit si care poate fi automatizat cu usurinta.
  Detalii
 • Linux Security

  F-Secure Linux Security va ofera protectie extinsa impotriva amenintarilor malware si a tuturor atacurilor din retea pentru platforme Linux de tip desktop sau server.
  Detalii

Server

 • Server Security

  Solutie de securitate optimizata pentru servere Windows, Citrix, Terminal Server. Ofera o protectie puternica pentru retele si datele confidentiale, protejandu-le impotriva tuturor amenintarilor malware.
  Detalii
 • Linux Security

  F-Secure Linux Security va ofera protectie extinsa impotriva amenintarilor malware si a tuturor atacurilor din retea pentru platforme Linux de tip desktop sau server.
  Detalii

E-mail

 • Email and Server Security

  E-mail and Server Security este o solutie puternica, centralizata, recomandata atat pentru scanarea de fisiere cat si pentru servere e-mail. E-mail and Server Security este compatibil cu servere Windows, Microsoft Exchange, Terminal si Citrix.
  Detalii
 • Internet Gatekeeper

  Protejarea serverelor de e-mail si a gateway-urilor este esentiala, acestea fiind primele echipamente care lupta impotriva spam-ului si a amenintarilor malware, care pot impovara infrastructura IT, scazand astfel productivitatea.
  Detalii
 • Protection Service for Email

  Solutia este bazata pe tehnologia produsului F-Secure Messaging Security Gateway (MSG) fiind disponibila in cloud-ul F-Secure. Utilizatorii pot trimite cu usurinta e-mail-uri criptate, iar sistemul poate bloca sau cripta automat un mesaj daca acesta contine informatii confidentiale cu un uptime 100% fara investitii hardware.
  Detalii

Administrare centralizata

 • Policy Manager

  Administrarea securitatii retelei nu a fost niciodata mai usoara. Automatizand operatiunile zilnice castigati timp si va asigurati ca indepliniti standardele de securitate ale companiei intr-o maniera simpla si rapida.
  Detalii

Solutii virtualizare

 • Virtual & Cloud Environments

  Solutia poate fi implementata atat in medii BYOD, cat si in medii CYOD. In aceste medii, desktop-urile virtuale pot fi folosite pentru a rezolva problema oferirii de aplicatii business pe mai multe platforme si dispozitive, inclusiv pe tablete.
  Detalii

Start typing and press Enter to search