EMAIL AND SERVER SECURITY

Solutie puternica cu administrate centralizat, oferind protectie completa a serverelor Windows.

Email and Server Security

E-mail and Server Security este o solutie puternica, centralizata, recomandata atat pentru scanarea de fisiere cat si pentru servere e-mail.

 • Protectie in timp real impotriva virusilor, amenintarilor de tip spyware si riskware
 • Scanare in timp real pentru mesajele receptionate si transmise
 • Modulul “Browsing Protection” identifica site-urile nesigure
 • Analiza comportamentala, white & black lists bazate pe tehnologie cloud
 • Compatibilitate cu VMware si Citrix XenApp
 • Anti-spam de inalta acuratete
 • Disponibil in mai multe limbi

Administrare prin
Policy Manager

Protectie pentru servere
fizice si virtualizate

E-mail and Server Security ofera cea mai buna protectie din lume, la care se adauga perfomante imbunatatite si o uzabilitate crescuta. Securitatea imbunatatita fac din aceasta solutie una comparabila cu produsele destinate statiilor de lucru, recunoscute ca oferind cea mai buna protectie din lume.

Securitatea pentru serverele de fisiere si serverul de e-mail, oferita in acelasi pachet, fac solutia usor de instalat si de administrat. Aceasta poate fi instalata centralizat, ulterior putand fi configurata si administrata folosind consola de administrare F-Secure Policy Manager.

Solutia combina protectia impotriva amenintarilor malware pentru servere Windows si Microsoft Exchange. Aceasta include protectie imbunatatita “DeepGuard” oferita prin tehnologie cloud, “Browsing Protection” pentru utilizatorii finali si un sistem centralizat de management al carantinei. E-mail and Server Security este compatibil cu servere Windows, Microsoft Exchange, Terminal si Citrix.

E-mail and Server Security este disponibil in 2 versiuni: E-mail and Server Security standard, care ofera tehnologia de detectie DeepGuard impreuna cu protectie anti-malware premiata si E-mail and Server Security Premium, care ofera in plus modulul Software Updater.

DOUA VARIANTE DISPONIBILE

E-mail and Server Security Standard

Ofera tehnologia de detectie DeepGuard impreuna cu protectie anti-malware premiata.

E-mail and Server Security Premium

Include modul de Softare Updater pentru o protectie completa. Pastreaza sistemul de operare si toate aplicatiile instalate in retea cu update-urile la zi.

COMPARATIE

Module incluse

Virus & spyware protection

Va ofera o protectie calculatoarelor companiei dumneavoastra impotriva virusilor, troienilor, spyware, rootkit si alti malware. Va asigura protectia impotriva programelor care pot fura informatii personale, pot deteriora computerul sau il pot utiliza in scopuri ilegale.

DeepGuard

Protectie instantanee impotriva atacurilor necunoscute. Analiza comportamentala a aplicatiilor pentru stoparea in timp real cu zero-zile a potentialelor atacuri. DeepGuard se asigura ca utilizati numai aplicatii sigure. Daca siguranta unei aplicatii nu poate fi verificata, incepe sa monitorizeze comportamentul aplicatiei.

Web traffic scanning

Traficul web este scanat automat, inainte ca datele sa fie descarcate in sistem. Detecteaza si blocheaza continutul malitios din traficul web (protocolul HTTP) pentru o protectie aditionala impotriva malware.

Browsing protection

Va ofera o protectie aditionala impotriva site-urilor web nesigure. Identifica site-urile sigure si blocheaza site-urile periculoase.

Anti-Virus for Microsoft Exchange

Va ofera protectie pentru intrarile , iesirile si pentru traficul intern de mail si folderele publice de Exchange impotriva malware si alte amenintari de securitate si va asigura filtrarea atasamentelor si continutului mailurilor.

Spam Control

Detecteaza si filtreaza mesajele de tip spam din traficul de e-mail oferind protectie in timp real impotriva oricarui tip de spam indiferent de continut, format sau limba

Offload Scanning Agent

Muta operationea de scanare malware pe un server de scanare. In acest fel nu veti mai utiliza deloc resursele propriului calculator in procesul de scanare

Software Update

Software Updater este o solutie de actualizare a sistemelor de operare si a tuturor programelor instalate pe statiile de lucru si serverele din retea. Instalarea actualizarilor poate fi facuta automat sau manual. (disponibil doar pentru Email and Server Security Premium)

Anti-Virus for Microsoft SharePoint

Va ofera protectie in timp real pentru serverele Microsoft SharePoint, scanarea de continut la upload si download impotriva malware si alte amenintari de securitate. (disponibil doar pentru Email Client Security Premium)

EMC CAVA support

Ofera configuratie Anti-Virus cand se lucreaza in mediul EMC CAVA. (disponibil doar pentru Email Client Security Premium)

Specificatii tehnice si Download

Detalii in pagina producatorului f-secure.com

TESTATI GRATUIT PENTRU 30 DE ZILE

Testati cea mai buna solutie pentru computerul dumneavoastra gratuit pentru 30 de zile. Completati formularul alaturat pentru a primi licenta gtatuita.

Datele personale furnizate vor fi protejate conform F-Secure’s Privacy Policy. Orice email primit de la sistemul nostru va contine informatii de dezabonare.

  Nume

  Telefon

  Email

  Mesaj

  [recaptcha id:recaptcha_123]

  Start typing and press Enter to search