Server Security

Protectia serverelor de Windows si a rolurilor acestora impotriva virusilor de tip ransomware – crypto si a altor amenintari malware

Server Security

Solutie de securitate optimizata pentru servere Windows, Citrix,  Terminal Server. Ofera o protectie puternica pentru retele si datele confidentiale, protejandu-le impotriva tuturor amenintarilor malware.

 • Protectie proactiva impotriva ameninatrilor virusilor
 • Solutie administrata centralizat care functioneaza silentios in background
 • Scanare planificata si scanare la cerere
 • Compatibilitate cu VMware si Citrix XenApp
 • Modulul “Browsing Protection” identifica site-urile nesigure
 • Posibilitatea de a exclude procesele sigure din scanarea in timp real
 • Disponibil in mai multe limbi

Administrare prin
Policy Manager

Siguranta serverelor companiei!

Lupta impotriva amenintarilor malware poate deveni costisitoare daca infectia a cuprins reteaua unei companii. 94% dintre datele compromise ca urmare a unei infectii provin de pe servere, facand imperativa folosirea unei solutii anti-virus de incredere.

Solutia Server Security ofera protectie fundamentala pentru componentele de o importanta critica ale companiilor impotriva amenintarilor de tip malware si a oricaror alte amenintari de pe internet.

Disponibil in doua variante

Server Security Standard

Ofera tehnologia de detectie DeepGuard impreuna cu protectie anti-malware premiata.

Server Security Premium

Include modul de Softare Updater pentru o protectie completa. Pastreaza sistemul de operare si toate aplicatiile instalate in retea cu update-urile la zi.

COMPARATIE

Module incluse

Virus & spyware protection

Va ofera o protectie calculatoarelor companiei dumneavoastra impotriva virusilor, troienilor, spyware, rootkit si alti malware. Va asigura protectia impotriva programelor care pot fura informatii personale, pot deteriora computerul sau il pot utiliza in scopuri ilegale.

DeepGuard

Modulul Deep Guard ofera protectie in timp real impotriva atacurilor necunoscute si a virusilor de tip ransomware (crypto) avand la baza tehnologii de analiza comportamentala a aplicatiilor. Astfel puteti fi sigur ca utilizati numai aplicatii sigure pe computerele companiei.

Web traffic scanning

Traficul web este scanat automat, inainte ca datele sa fie descarcate in sistem. Detecteaza si blocheaza continutul malitios din traficul web (protocolul HTTP) pentru o protectie aditionala impotriva malware.

Browsing protection

Va ofera o protectie aditionala impotriva site-urilor web nesigure. Identifica site-urile sigure si blocheaza site-urile periculoase.

Offload Scanning Agent

Muta operationea de scanare malware pe un server de scanare. In acest fel nu veti mai utiliza deloc resursele propriului calculator in procesul de scanare.

Software Update

Sotware Updater este o solutie de actualizare a sistemelor de operare si a tuturor programelor instalate pe statiile de lucru si serverele din retea. Instalarea actualizarilor poate fi facuta automat sau manual (modul disponibil doar pentru Server Security Premium).

Specificatii tehnice si Download

Detalii in pagina producatorului f-secure.com

TESTATI GRATUIT PENTRU 30 DE ZILE

Testati cea mai buna solutie pentru computerul dumneavoastra gratuit pentru 30 de zile. Completati formularul alaturat pentru a primi licenta gtatuita.

Datele personale furnizate vor fi protejate conform F-Secure’s Privacy Policy. Orice email primit de la sistemul nostru va contine informatii de dezabonare.

  Nume

  Telefon

  Email

  Mesaj

  [recaptcha id:recaptcha_123]

  Start typing and press Enter to search