CEA MAI BUNA PROTECTIE PENTRU PC si MAC

Solutia Client Security ofera protectie completa pentru statiile de lucru din mediul business, avand toate modulele disponibile in mod centralizat si in interfata locala.

PROTECTIE PREMIATA de AV-TEST

F-Secure Client Security a castigat premiul oferit de AV-Test “Cea mai buna protectie” pentru a 5-a oara.

CLIENT SECURITY

Client Security ofera o protectie completa pentru toate laptop-urile si desktop-urile companiei Windows si MacOS.

 • Protectie in timp real cu cele mai recente tehnologii de detectie a virusilor si a ransomware-ilor (crypto);
 • Rata de detectie foarte buna si actualizare automata a softurilor prin componenta Software Updater;
 • Usor de instalat si utilizat. Costuri mici de implementare;
 • Impact minim asupra performantelor sistemelor;
 • Foarte scalabil. Poate fi folosit atat de IMM-uri cat si de corporatii;
 • Administrare centralizata intuitiva prin intermediul consolei Policy Manager oferita gratuit;
 • Scanare a traficului web;
 • Disponibil in mai multe limbi, inclusiv Romana.

Administrare prin
Policy Manager

Fara compromisuri!

Va oferim cea mai inalta protectie cu cel mai mic consum de resurse!

Este o solutie de securitate proactiva pentru orice laptop sau statie fixa. Cea mai buna protectie cu impact minim asupra resurselor. Client Security ofera o solutie integrata ce contine anti-virus, firewall, anti-spyware, scanare rootkit si analiza comportamentala. Solutia contine cele mai avansate tehnologii, oferind un pachet usor de folosit si care poate fi automatizat cu usurinta. Incidentele de securitate sunt rezolvate automat, solutia fiind usor de instalat, ceea ce permite un cost scazut de implementare. Aceasta poate fi adminstrata centralizat prin intermediul  Policy Manager.

Doua variante disponibile

Client Security Standard

Protectie premiata pentru desktop-uri si laptop-uri.

Client Security Premium

Include modulul Softare Updater pentru o protectie completa. Pastreaza sistemul de operare si aplicatiile instalate in retea cu update-urile la zi.

COMPARATIE

GALERIE MEDIA

Module incluse

Virus & spyware protection

Va ofera o protectie calculatoarelor companiei dumneavoastra impotriva virusilor, troienilor, spyware, rootkit si alti malware. Va asigura protectia impotriva programelor care pot fura informatii personale, pot deteriora computerul sau il pot utiliza in scopuri ilegale.

DeepGuard

Modulul Deep Guard ofera protectie in timp real impotriva atacurilor necunoscute si a virusilor de tip ransomware (crypto) avand la baza tehnologii de analiza comportamentala a aplicatiilor. Astfel puteti fi sigur ca utilizati numai aplicatii sigure pe computerele companiei.

Web traffic scanning

Traficul web este scanat automat, inainte ca datele sa fie descarcate in sistem. Detecteaza si blocheaza continutul malitios din traficul web (protocolul HTTP) pentru o protectie aditionala impotriva malware.

Internet Shield (Firewall si IPS)

Modulele Firewall si Intrusion Prevention System scaneaza bidirectional tot traficul realizat, ofera un control al aplicatiilor, detecteaza si blocheaza incercarile de acces ale hacker-ilor si noile versiuni de virusi.

Browsing protection

Va ofera o protectie aditionala impotriva site-urilor web nesigure. Identifica site-urile sigure si blocheaza site-urile periculoase.

Device control

Va protejeaza computerele din retea de amenintarile de securitate ce se pot transmite prin intermediul dispozitivelor USB si a altor dispozitive plug-and-play. Cu Device Control compania poate impiedica copierea de informatii din computer pe dispozitive USB si pierderea de informatii.

Microsoft NAP plug-in

Integrare cu Microsoft Network Acces Protection. Control asupra accesului statiei in retea in functie de nivelul de securitate al sistemului.

Offload Scanning Agent (scanare statii virtuale)

Parte componenta a produsului Security for Virtual and Cloud Environments oferind scanare cu resurse minime pentru mediile virtuale.

Advanced Protection

Advanced Protection blocheaza accesul la anumite tipuri de fisiere provenite din pagini web necunoscute sau detectate ca fiind nesigure avand continut de tip malware.

Software Update

Este o solutie proactiva de scanare si actualizare a sistemelor de operare si a celorlalte programe instalate pe computere sau laptop-uri. Instalarea actualizarilor poate fi facuta automat sau manual. (disponibil doar pentru Client Security Premium)

Connection control (Online Banking)

Connection control ofera securitate in cazul sesiunilor de online banking.

Web Content Control

Web Content Control ofera posibilitatea de a restrictiona accesul la anumite pagini in functie de categorii.

Specificatii tehnice si Download

Detalii F-Secure Client Security in pagina producatorului f-secure.com

Detalii F-Secure Client Security for Mac in pagina producatorului f-secure.com

TESTATI GRATUIT PENTRU 30 DE ZILE

Testati cea mai buna solutie pentru computerul dumneavoastra gratuit pentru 30 de zile. Completati formularul alaturat pentru a primi licenta gtatuita. Datele personale furnizate vor fi protejate conform F-Secure’s Privacy Policy. Orice email primit de la sistemul nostru va contine informatii de dezabonare.

  Nume

  Telefon

  Email

  Mesaj

  [recaptcha id:recaptcha_123]

  Start typing and press Enter to search