F-Secure Safe

Solutie de securitate pentru desktop-uri, laptop-uri,  smartphone-uri si tablete ce utilizeaza sisteme de operare Microsoft Windows, MacOS X, iOS si Android. Are in componenta toate modulele necesare unei securitati complete pentru toate tipurile de sisteme utilizate acasa si la birou.

Protectia computerului, laptopului, telefonului sau tabletei – intr-o singura solutie

F-Secure Safe – este solutia simpla pentru a proteja toate dispozitivele tale (PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri, tablete). Alegeti pachetul dorit, in functie de numarul de dispozitive pe care doresti sa le protejezi. Ai oricand posibilitatea de a adauga noi dispozitive mobile in subscriptia actuala sau poti muta licenta de pe dispozitivul vechi la cel nou. In cazul in care smartphone-ul sau tableta este pierduta sau furata, F-Secure Safe va ajuta sa localizati dispozitivul respectiv.

F-Secure Safe protejeaza toate dispozitivele impotriva malware-ului, hackerilor si impotriva furtului de identitate. Cu modulul Parental Control, copiii tai sunt in siguranta atunci cand navigheaza online.

Produsul premiat F-Secure Safe asigura protectie complete pentru toate dispozitivele (PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri, tablete).

“IT’S UNUSUAL TO GET MULTI-PLATFORM COVER FOR THIS PRICE. WELL LAID OUT AND GENERALLY EASY TO NAVIGATE.” — recomandare PC ADVISOR


“A STABLE AND SECURE PROTECTION, EASY TO INSTALL AND USER-FRIENDLY. A PLUS FOR A BANK SAFETY FUNCTION.” – recomandare SOFIE MAGNUSSON

Galerie media

Solutia F-Secure Safe include

Protectie All in One

Solutia F-Secure Safe va ajuta sa va protejati toate dispozitivele (PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri, tablete). Indiferent de dispozitivul pe care il folositi, va puteti proteja acum informatiile si activitatile online. F-Secure Safe dispune de portal web ce se poate folosi foarte usor pentru administrarea tuturor dispozitivelor.

De asemenea, puteti centraliza si localiza toate dispozitivele familiei, si chiar sterge date importante in cazul in care unul dintre acestea este furat sau pierdut.

Instalare usoara

Instalarea solutiei de securitata F-Secure Safe este simpla si rapida, fiind posibila chiar si pe sisteme infectate facand astfel facila remedierea starii computerului dumneavoastra.

Actiuni automate pentru orice tip de infectie

Produsul incearca in mod automat sa dezinfecteze fisierele infectate pe care le gaseste in timpul scanarii manuale. Aveti posibilitatea de a selecta cum doriti sa se manevreze fisierele daunatoare atunci cand sunt descoperite.

Protectie in timpul cumparaturilor tranzactiilor bancare online

Banking Protection este modulul personal de protectie in timpul sesiunilor bancare si va asigura ca tranzactiile realizate sunt sigure si private. Cu modulul Banking Protection, nu este nevoie sa va faceti griji in timpul sesiunilor bancare online, sunteti siguri ca banii dumneavoastra raman in siguranta in contul personal, evitand orice surpriza neplacuta.

Cautare pe internet in deplina siguranta.

Modulul nostru Browsing Protection acum include protectie chiar si pentru paginile de internet criptate https. Astfel cand navigati pe Facebook, Gmail, Twitter sau alte pagini https, va asiguram protectia impotriva link-urilor malitioase sau cu un continut neadecvat.

Game mode

Acum puteti juca jocurile preferate fara ca antivirusul sa va incetineasca PC-ul sau sa va intrerupa activitatea cu update-uri sau notificari de securitate. Profilul Game Mode permite computerului sa utilizeze intreaga performanta pentru gaming, pastrand continutul acestui cat mai protejat.

Parental control

Va puteti proteja intreaga familie in mediul online. Ca parinti buni va doriti sa va indrumati copii intr-o directie potrivita si sa va asigurati ca stau departe de continutul neadecvat de pe internet. F-Secure SAFE va permite sa definiti limite decente in timpul in care copii dumneavoastra utilizeaza dispozitivele mobile si computerele de acasa.

Security Cloud

Serviciul Security Cloud oferit de F-Secure Corporation identifica aplicatiile si site-urile Web curate, oferind in acelasi timp protectie impotriva programelor malware si a programelor exploit de pe site-urile Web.

Protectie completa pentru email

Detecteaza continutul malitios (inclusiv ransomware – crypto) si spam-urile din traficul de e-mail (IMAP4, POP3 si SMTP).

DeepGuard

Modulul Deep Guard ofera protectie in timp real impotriva atacurilor necunoscute si a virusilor de tip ransomware (crypto) avand la baza tehnologii de analiza comportamentala a aplicatiilor. Astfel puteti fi sigur ca utilizati numai aplicatii sigure pe computerele companiei.

Specificatii tehnice

PLATFORME SUPORTATE

PC
OS Windows 7 (SP1) sau mai nou

Mac OS X
OS macOS 10.13 (High Sierra) sau mai nou

Smartphone si tablete
iOS 11 sau mai nou
Android 5.0 sau mai nou

CERINTE DE SISTEM

Procesor: Intel;
Memorie RAM: 1 GB;
Spatiu liber pe disc: 250 MB free disk space;

Conexiune internet pentru a valida cheia de instalare si pentru a primi actualizari.

Detalii

Mai multe detalii despre produs sunt disponibile pe pagina f-secure.com

Start typing and press Enter to search