Proofpoint este situat pe primul loc in “Gartner Magic Quadrant for Secure Email Gateways 2015”

Home / stiri / Proofpoint este situat pe primul loc in “Gartner Magic Quadrant for Secure Email Gateways 2015”

Proofpoint este situat pe primul loc in “Gartner Magic Quadrant for Secure Email Gateways 2015”

Pe 06 iulie 2015 Gartner, Inc a anuntat situarea pe primul loc a solutiei „Proofpoint Secure E-mail Gateway” in clasamentul „Magic Quadrant for Secure E-mail Gateways” pentru al saptelea an consecutiv, fiind pe departe desemnata solutia completa, cu abilitatea de a-si indeplini sarcinile in totalitate.

F-Secure - Proofpoint

Gartner Magic Quadrant for Secure Email Gateways 2015Potrivit lui Peter Fistbrook, Vicepresedinte la Gartner and Neil Wynne:

„Atacurile de tip phishing sunt o amenintare grava. In ultimii doi ani, mai mult de 65% din incidentele de spionaj cibernetic au fost reprezentate de atacuri de tip phishing. Observam dovezi ample ce demonstreaza ca indiferent de marimea si domeniul companiilor, acestea sunt tintele atacurilor de tip phishing. O buna protectie impotriva atacurilor de tip phishing ramane capacitatea de protectie la nivel de inbound.”

Thnologia Proofpoint Secure E-mail Gateway detecteaza si opreste amenintarile cibernetice cu mult inaintea solutiilor traditionale, clasice. Prin combinarea functionalitatilor solutiei de e-mail gateway cu tehnologia „Targeted Attack Protection”, Proofpoint protejeaza utilizatorii de atacurile tintite si sofisticate de tip phishing.

Analiza comportamentala si tehnologia “Advanced Malware sandboxing” protejeaza organizatiile in timp real impotriva atacurilor zero-day malware, atasamentelor, URL-urilor malitioase integrate si impotriva altor exploit-uri avansate.

“Companii din intreaga lume au incredere in  calitatea dovedita de Proofpoint Secure E-mail Gateway – suntem incantati de faptul ca Proofpoint a fost recunoscut ca fiind lider in stoparea amenintarilor  bazate pe e-mail an dupa an”, a spus Gary Steele, CEO Proofpoint.

“Ne-am angajat sa ducem mai departe inovatia in ceea ce priveste securitatea pentru a opri in mod proactiv amenintarile persistente avansate, campaniile si programele malware de tip phishing.”

Solutia noastra F-Secure Messaging Security Gateway (MSG) inclide tehnologia Proofpoint pentru detectarea amenintarilor cibernetice premiata de Gartner.

Pentru a descarca „Magic Quadrant for Secure E-mail Gateways” accesati www.proofpoint.com/mq.

Start typing and press Enter to search