F-Secure continua sa ofere cea mai buna protectie din lume

Home / stiri / F-Secure continua sa ofere cea mai buna protectie din lume

F-Secure continua sa ofere cea mai buna protectie din lume

 

premiu-av-test-best-protection-antivirus-2012Pe 28 ianuarie, F-Secure Internet Security 2013 a primit din partea laboratorului de testare independent AV-Test distinctia “Best Protection 2012” pentru produsele destinate utilizatorilor de retail.

Distinctia vine dupa ce F-Secure Internet Security 2013 a trecut toate testele organizate pe  parcursul anului 2012, surclasand alte 24 de produse de securitate. Testele urmaresc nivelul de protectie pe care produsele il ofera in fata amenintarilor curente.

Produsele sunt analizate simultan, in conditii reale de functionare. Rezultatele finale sunt apoi comparate cu media de la nivelul industriei. Exista 3 categorii de testare: Protectie, Dezinfectare si Uzabilitate. Categoria “Protectie” este cea mai importanta, analizand performanta produselor de securitate in fata amenintarilor curente (protectia oferita in fata amenintarilor malware zero-day de pe internet si de pe e-mail).

In plus, F-Secure Internet Security 2013 s-a clasat pe locul 2 la categoria „Uzabilitate”, care urmareste impactul produsului asupra performantei sistemului. La categoria „Dezinfectare” F-Secure Internet Security 2013 a obinut locul 3 in randul solutiilor de securitate testate.

Si varianta de produs corporate s-a numarat printre performerii testarilor organizate de catre AV-Test pe parcursul anului 2012, F-Secure Client Security obtinand locul 2 la categoriile Protectie si Dezinfectare si locul 3 la categoria Uzabilitate.

Rezultatele detaliate ale testarilor pot fi gasite la urmatorul link.

In 2012, F-Secure Client Security a primit distinctia „Best Protection” pentru cea mai buna protectie oferita de un produs corporate.

Start typing and press Enter to search