Noi componente in solutia Protection Service for Business | Livrati incredere completa intr-o lume impredictibila

Home / stiri / Noi componente in solutia Protection Service for Business | Livrati incredere completa intr-o lume impredictibila

Noi componente in solutia Protection Service for Business | Livrati incredere completa intr-o lume impredictibila

Am efectuat cateva upgrade-uri importante solutiei Protection Service for Business – acum mai bine ca niciodata, multumita unei noi generatii de clienti antivirus pentru Windows & Mac.

Protectia computerului pentru Windows:

  • Noua noastra generatie de security clients pentru Windows este aici, cu o multime de imbunatatiri in materie de securitate si performanta, inclusiv cu o noua structura care permite dezvoltarea rapida a caracteristilor. Imbunatatirile cheie includ:
  • Adaugarea de Device Control, instalarea de upgrade-uri Rebootless (fără a fi necesara bootarea computerului), reproiectarea firewall si multe altele.
  • De asemenea, am lansat si DeepGuard 6 (modul de analiza comportamentala ce presupune mai multa invatare automata si inteligenta articiala), care blocheaza atacurile prin identificarea si prevenirea comportamentului periculos, in loc de a se baza pe semnaturi.

Protectia computerelor Mac:

  • Noua generatie de security clients pentru Mac beneficiaza de functia XFENCE, care intercepteaza accesarea de catre aplicatii si procese a fisierelor si resurselor din sistem, confruntandu-le cu informatiile despre amenintari din cloud-ul F-Secure, cu scopul de a preveni infectarea cu ransomware, malware sau spionarea prin intermediul camerei web si a microfoanelor.

Solutia F-Secure Protection Service for Business (PSB) ofera administrare centralizata pentru toata reteaua IT fixa si mobila, cu management al politicilor de tip Cloud din orice locatie utilizand smartphone-ul, tableta sau computerul.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search