Noi componente in solutia Protection Service for Business | Livrati incredere completa intr-o lume impredictibila

Home / stiri / Noi componente in solutia Protection Service for Business | Livrati incredere completa intr-o lume impredictibila

Am efectuat cateva upgrade-uri importante solutiei Protection Service for Business – acum mai bine ca niciodata, multumita unei noi generatii de clienti antivirus pentru Windows & Mac.

Protectia computerului pentru Windows:

  • Noua noastra generatie de security clients pentru Windows este aici, cu o multime de imbunatatiri in materie de securitate si performanta, inclusiv cu o noua structura care permite dezvoltarea rapida a caracteristilor. Imbunatatirile cheie includ:
  • Adaugarea de Device Control, instalarea de upgrade-uri Rebootless (fără a fi necesara bootarea computerului), reproiectarea firewall si multe altele.
  • De asemenea, am lansat si DeepGuard 6 (modul de analiza comportamentala ce presupune mai multa invatare automata si inteligenta articiala), care blocheaza atacurile prin identificarea si prevenirea comportamentului periculos, in loc de a se baza pe semnaturi.

Protectia computerelor Mac:

  • Noua generatie de security clients pentru Mac beneficiaza de functia XFENCE, care intercepteaza accesarea de catre aplicatii si procese a fisierelor si resurselor din sistem, confruntandu-le cu informatiile despre amenintari din cloud-ul F-Secure, cu scopul de a preveni infectarea cu ransomware, malware sau spionarea prin intermediul camerei web si a microfoanelor.

Solutia F-Secure Protection Service for Business (PSB) ofera administrare centralizata pentru toata reteaua IT fixa si mobila, cu management al politicilor de tip Cloud din orice locatie utilizand smartphone-ul, tableta sau computerul.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Abonare Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutatile despre Cyber Security
Multumim pentru abonare, verifica contul tau de email pentru confirmarea adresei utilizate la abonare
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin